PRAKTIJK VOOR VROUWEN EN KINDEREN


TRADITIONELE CHINESE GENEESKUNDE

B. te D.
06-12-22 15:14:41

Al maandenlang schouderklachten (naar fysio en manueel therapeut geweest) en een 'diagnose' PDS met zoek maar uit wat je wel en niet mag eten, ben ik uiteindelijk naar Astrid gegaan. Na de eerste behandeling had ik geen pijn in mijn schouder meer en de beweeglijkheid was een stuk beter! Mijn PDS speelde na de eerste behandeling nog één keertje op en had er na drie behandelingen totaal geen last meer van, terwijl ik dus gewoon alles eet. Bij mijn volgende klacht ga ik dus EERST naar Astrid!! Buiten dat Astrid heel professioneel is, is ze ook heel empatisch en no-nonsense.

Anoniem Anoniem
13-10-22 21:34:31

Top behandeling!!
Vanuit een warm 💖 dankjewel.

D G
29-05-22 23:12:10

Na mijn coronabesmetting begin dit jaar heb ik contact gezocht met Astrid. Ik had vernomen dat acupunctuur goede resultaten laat zien om het lichaam weer in balans te krijgen. Ik kan dit absoluut beamen. Ik ben dan ook zeer blij met de behandeling bij Astrid. Ze is professioneel en empatisch waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Bovendien zit haar praktijk op goed bereikbare locatie nabij het centrum. Aanrader!

Jenny -
21-08-21 13:36:40

Jenny - hooikoorts


Vanaf mijn eerste zwangerschap heb ik ineens last van hooikoorts.
En niet een aantal maanden per jaar maar het heel jaar door op een aantal maanden als ik geluk heb na. Gek werd ik ervan! Totdat ik in juli de eerste behandeling acupunctuur heb gekregen vlak daarna waren de klachten al aanzienlijk minder. Op dit moment is de hooikoorts van 10 naar 4 gezakt en kan ik nu zelfs dagen achter elkaar zonder medicijnen de deur uit! Bedankt!

Betsy - Deventer
02-08-21 15:25:44

Ik ben zeer tevreden over de door jou gegeven behandelingen. Na jaren van heel erg veel nekpijn ben ik bij jou terecht gekomen. Vanaf mijn eerste behandeling is de nekpijn aanzienlijk minder geworden.
Heb deze week mijn derde behandeling gehad en ben zeker voor 90 % van de pijn af.
Verder vind ik je heel toegankelijk en geeft duidelijke uitleg. Je ziet me dan ook zeker voor een volgende behandeling weer terug.
En ik zal je ook zeker bij familie en vrienden aanbevelen.
Graag tot de volgende keer.
Groet Betsy.

D te Deventer
01-08-21 20:06:24

Wat een ervaring!! Ik ging erheen met mijn bedenkingen. Ik was bijna 4 jaar aan de diarree en had dag en nacht buikpijn. Vermoeidheid stond centraal in mijn dagen. Na van alles geprobeerd te hebben, stond ik er sceptisch tegenover. Na alles wat ik al achter de rug had, besloot ik dat ik niet veel te verliezen had. Een paar dagen al na de eerste sessie had ik af en toe geen diarree. Mijn buikpijn werd minder. Steeds meer dagen kwamen voor dat ik geen diarree meer had. En inmiddels heb ik helemaal geen diarree meer. Geen buikpijn meer waar ik ‘s nachts wakker van word. En mijn energie komt beetje bij beetje weer terug. Ik blijf het iets ongelooflijke vinden…door een paar speldenprikken van mijn kwaal af. Maar ik ben er nog steeds dolgelukkig mee.

Ik help je graag op persoonlijke wijze verder om te kijken wat het beste is voor jouw situatie,


Astrid Rekveld
Registertherapeut BCZ®


Contact:


info@needlesandherbs.nl
06 28274844


Bezoekadres:


Plantsoenstraat 12


7411 HT Deventer


Openingstijden


ma t/m vrijdag:
10.00 - 18.00 uur
zaterdag:
10.00 - 13.00 uur


Routebeschrijving