PRAKTIJK VOOR VROUWEN EN KINDEREN

TRADITIONELE CHINESE GENEESKUNDE  


Ervaringen

B. te D.
06-12-22 15:14:41
Al maandenlang schouderklachten (naar fysio en manueel therapeut geweest) en een 'diagnose' PDS met zoek maar uit wat je wel en niet mag eten, ben ik uiteindelijk naar Astrid gegaan. Na de eerste behandeling had ik geen pijn in mijn schouder meer en de beweeglijkheid was een stuk beter! Mijn PDS speelde na de eerste behandeling nog één keertje op en had er na drie behandelingen totaal geen last meer van, terwijl ik dus gewoon alles eet. Bij mijn volgende klacht ga ik dus EERST naar Astrid!! Buiten dat Astrid heel professioneel is, is ze ook heel empatisch en no-nonsense.
Anoniem Anoniem
13-10-22 21:34:31
Top behandeling!!
Vanuit een warm 💖 dankjewel.
D G
29-05-22 23:12:10
Na mijn coronabesmetting begin dit jaar heb ik contact gezocht met Astrid. Ik had vernomen dat acupunctuur goede resultaten laat zien om het lichaam weer in balans te krijgen. Ik kan dit absoluut beamen. Ik ben dan ook zeer blij met de behandeling bij Astrid. Ze is professioneel en empatisch waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Bovendien zit haar praktijk op goed bereikbare locatie nabij het centrum. Aanrader!
Jenny -
21-08-21 13:36:40
Jenny - hooikoorts

Vanaf mijn eerste zwangerschap heb ik ineens last van hooikoorts.
En niet een aantal maanden per jaar maar het heel jaar door op een aantal maanden als ik geluk heb na. Gek werd ik ervan! Totdat ik in juli de eerste behandeling acupunctuur heb gekregen vlak daarna waren de klachten al aanzienlijk minder. Op dit moment is de hooikoorts van 10 naar 4 gezakt en kan ik nu zelfs dagen achter elkaar zonder medicijnen de deur uit! Bedankt!
Betsy - Deventer
02-08-21 15:25:44
Ik ben zeer tevreden over de door jou gegeven behandelingen. Na jaren van heel erg veel nekpijn ben ik bij jou terecht gekomen. Vanaf mijn eerste behandeling is de nekpijn aanzienlijk minder geworden.
Heb deze week mijn derde behandeling gehad en ben zeker voor 90 % van de pijn af.
Verder vind ik je heel toegankelijk en geeft duidelijke uitleg. Je ziet me dan ook zeker voor een volgende behandeling weer terug.
En ik zal je ook zeker bij familie en vrienden aanbevelen.
Graag tot de volgende keer.
Groet Betsy.
Tonen: 5  10
E-mailen
Bellen
Info
Instagram